Waarschuwing

We hebben problemen ondervonden bij het genereren van deze pagina, het kan zijn dat deze niet correct is weergegeven!

Undefined index: courses
Invalid argument supplied for foreach()
Unknown column 'courseShowKennis' in 'where clause' (select t0.`courseDateId`,t0.`courseDateCourseName`,t0.`courseDateCourseState`,t0.`courseDateTimestamp`,t0.`courseDateLocation`,t0.`courseDateShowKennis`,t0.`courseDateShowRislog`,t0.`courseDateCourseType` from sites03_footsteps_cms_nl_pcokennis2_customdb.courseDates as t0 where (`courseShowKennis`= '1')and(`courseDateCourseState`= '2')group by t0.`courseDateId` order by `courseDateTimestamp` ASC limit 3)
mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given
Ok
Terug
Herladen
Details
 

Welkom bij pco control online

Project Control Online b.v. is een dynamisch expertbureau met passie voor projecten. Onze kracht ligt in het ontwikkelen, overbrengen en toepassen van projectervaring en -kennis.

PCO is toonaangevend betrokken bij vele grote en complexe projecten in diverse sectoren. Voor tevreden opdrachtgevers leveren wij al 25 jaar dienstverlening in ons vakgebied Project Control met ervaren en gemotiveerde docenten, adviseurs en medewerkers.

PCO Kennis

PCO Kennis is kennisspecialist op het gebied van project control. Onze opleidingen en trainingen zijn ontwikkeld vanuit de praktijk en zullen jouw kijk op projectbeheersing zowel verbreden als verdiepen.

PCO Rislog

Risicobeheersing is een steeds belangrijker wordend aspect van uw projectmanagement. Om grip te kunnen houden op deze projectrisico’s biedt PCO het risicomanagementtool Rislog.

PCO Advies

PCO Advies kan u volledig of gedeeltelijk ontzorgen op alle gebieden van projectbeheersing. Vanuit deze achtergrond en ervaring adviseren wij onze opdrachtgevers bij uiteenlopende vraagstukken.

Eerstvolgende opleidingen

Blog

lees ons hele blog