Terug

Opleidingsmanager Aafke Hardeman

Opleidingsmanager Aafke Hardeman

Mijn naam is Aafke Hardeman. Ik ben 40 jaar, getrouwd met Arnold en samen hebben we 2 kinderen, een zoon van 9 jaar en een dochter van bijna 7 jaar.

Sinds 1 september 2018 ben ik als Opleidingsmanager werkzaam bij PCO Kennis.

Het werk als Opleidingsmanager is mij niet onbekend. De afgelopen 12 jaar heb ik o.a. bij Twice Training (nu NCOI), Mercedes-Benz Global Training en Intergamma Nederland gewerkt in vergelijkbare functies.

Ik vind het heel leuk om dingen te regelen en hou echt van contact met mensen. Door mijn werkervaring heb ik inmiddels goede kwaliteiten ontwikkeld op het gebied van plannen, organiseren & coördineren en heb ik een brede opleidingskennis opgebouwd. dit alles komt mooi van pas in mijn functie als opleidingsmanager.

Samen met mijn collega Mariëtta Rijnfrank, zijn wij eigenlijk van A-Z verantwoordelijk voor onze opleidingen op het gebied van Project Control. Zo doen wij de planning van de opleidingen, zijn wij de contactpersonen voor, tijdens en na afloop van de opleidingen, verzorgen we de cursistenadministratie, zijn wij medeverantwoordelijk voor het actueel houden van de website en de ontwikkeling en implementatie van de online leeromgeving.

Het is een hele leuke en uitdagende baan in een fijn klein team!

Wil je meer weten? Bel (033 - 750 15 01) of mail (aafke@pcokennis.nl) gerust!

Terug

Referenties