Welkom bij pco control online

Project Control Online b.v. is een dynamisch expertbureau met passie voor projecten. Onze kracht ligt in het ontwikkelen, overbrengen en toepassen van projectervaring en -kennis.

PCO is toonaangevend betrokken bij vele grote en complexe projecten in diverse sectoren. Voor tevreden opdrachtgevers leveren wij al 25 jaar dienstverlening in ons vakgebied Project Control met ervaren en gemotiveerde docenten, adviseurs en medewerkers.

PCO Kennis

PCO Kennis is kennisspecialist op het gebied van project control. Onze opleidingen en trainingen zijn ontwikkeld vanuit de praktijk en zullen jouw kijk op projectbeheersing zowel verbreden als verdiepen.

PCO Rislog

Risicobeheersing is een steeds belangrijker wordend aspect van uw projectmanagement. Om grip te kunnen houden op deze projectrisico’s biedt PCO het risicomanagementtool Rislog.

PCO Advies

PCO Advies kan u volledig of gedeeltelijk ontzorgen op alle gebieden van projectbeheersing. Vanuit deze achtergrond en ervaring adviseren wij onze opdrachtgevers bij uiteenlopende vraagstukken.

Blog

lees ons hele blog