Paul Custers geslaagd voor de RPC opleiding met een mooi ALP onderwerp: ‘Urenverantwoording op projecten’

Net voor de zomervakantie is Paul Custers geslaagd voor de post-WO Opleiding Registered Project Controller die PCO Kennis binnen de VolkerWessels Holding mocht organiseren!

13 jul 2021

Ronnie Brans heeft een relevant onderwerp goed uitgewerkt tot een gedegen verander/verbeterplan voor projectbeheersing in zijn organisatie.

Op vrijdag 9 juli 2021 verdedigde Ronnie met succes zijn Action Learning Paper voor de 1e begeleider Chris Kegler en de 2e begeleider Eric Kemperman.

09 jul 2021

Gratis online kennismakingsworkshop met projectmanagement methodieken

Tweemalig een gratis online kennismakingsworkshop van 2 x 45 minuten met Projectmanagement methodieken, verzorgd door David Davidson.

06 jul 2020

Proficiat Carla Vogelaar met de RPC-titel!

Op maandag 10-2-2020 verdedigde Carla met succes haar Action Learning Paper voor de 1e begeleider Michael Blokland en de 2e begeleider Eric Kemperman.

17 feb 2020

‘Contracting’ belangrijk voor de projectcontroller

Project Control, of liever, integrale projectbeheersing, onderscheidt zich van andere ‘control’ onderdelen door de brede definitie van ‘beheersing’ en de relaties met andere inhoudelijke disciplines.

13 jan 2020

Project Control opleiden ‘future proof’

Hoe gaan we om met de schijnbare tegenstelling tussen flexibiliteit en beheersing binnen de onontkoombare vernieuwingen in ons vakgebied projectbeheersing? Hoe houden en krijgen we de projectbeheersing zowel flexibel als betrouwbaar, terwijl de nieuwste technieken in rap tempo worden toegepast in projecten.

11 jan 2020

Referenties