Terug

Bekir Salli - interim Financial

Bekir Salli - interim Financial
Ik vond de opleiding zeer interessant, leerzaam en informatief. Om als Interim Financial in aanmerking te komen voor Project Control opdrachten heb ik deze opleiding gevolgd. Dit zal een meerwaarde zijn voor mijn financiële kennis. Verder zal het goed toepasbaar zijn voor mijn toekomstige opdrachten, waar ik als financial veel te maken zal hebben met alle aspecten van projectbeheersing.
Leuke docenten en veel praktijkverhalen!
De opleiding was precies wat ik zocht en nodig had op dit moment om mijzelf te ontwikkelen op het gebied van Project Control. De combinatie van financiële kennis en alle projectbeheersingsvraagstukken maakte de opleiding interessant. De docenten gaven ook veel relevante praktijkvoorbeelden die toegevoegde waarde hadden.
Ik heb geleerd hoe alles in projecten met elkaar samenhangt, aan welke eisen en richtlijnen je je moet houden als project controller bij het aansturen van je team.
Een meerwaarde vond ik ook het contact met de andere deelnemers en de interactie in de lessen. Hier heb ik veel aan gehad. Sommige collega's hadden meer kennis op het gebied van Project Control waar ik persoonlijk veel profijt aan had.
 
Terug

Blog

lees ons hele blog